Nieuwe sups: Starboard

Dit jaar varen wij met de nieuwe Starboard sups, ook hebben wij dit jaar gekozen om de geweldige Starboard sups in onze verhuur vloot te gaan gebruiken.

Starboard is een van de A-merken en heeft een uitgebreid assortiment in boards, peddels en accessoires. Ook komen de roots van Starboard uit Noorwegen, een van de mooiste landen waar wij graag nog vaak willen gaan suppen. Daarnaast is Starboard zeer milieu bewust en gebruikt zoveel mogelijk gerecycled plastic voor het produceren van oa. de sup tassen.

Wij zelf gebruiken de Touring boards van Starboard, in onze verhuur vloot hebben wij gekozen voor de allrounder; IGO 10’8″. Met zijn totale lengte van 325cm en 84cm breed is dit board voor iedereen geschikt! De tas met wieltjes maakt het ook nog is mogelijk dat iedereen de sup makkelijk mee kan nemen. Ook de vin is handig/makkelijk en snel te monteren en demonteren.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *